Cu maximum 60 de euro pe litoralul bulgăresc în iulie. Cum urcă tarifele în aceeaşi lună

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cu maximum 60 de euro pe litoralul bulgăresc în iulie. Cum urcă tarifele în aceeaşi lună

În doar 4 zile preţul unui sejur de 3 zile la mare în Bulgaria creşte cu 5 euro. Astfel, o vacanţă scurtă, de 3 zile în Nisipurile de Aur te costă 45 de euro pe 1 iulie şi sare la 50 de euro, dacă pleci pe 5 iulie. Preţul unei vacanţe în Balcic se ridică la 46 de euro pe 1 iulie şi ajunge la 49 de euro pe 6 iulie. Vezi mai jos cum evoluează tarifele pe litoralul bulgăresc, în prima jumătate a lunii iulie.

Cu 26 de euro mergi într-o mini-vacanţă de 3 zile în staţiunea Sunny Beach, pe 1 iulie. În preţ intră 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele.

Dacă vrei să mergi la mare în Sunny Beach pe 6 iulie, vei plăti pentru un sejur de 3 zile la un hotel de 3 stele cu all inclusive 58 de euro.

45 de euro te costă 3 zile în staţiunea Nisipurile de Aur, tot pe 1 iulie. În aceşti bani intră 2 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune.

O vacanţă tot în Nisipurile de Aur, cu plecare pe 5 iulie, de data aceasta, ajunge la 50 de euro. Tariful acoperă 2 nopţi cu all inclusive light într-un hotel de 3 stele din staţiune. All inclusive light acoperă cele 3 mese ale zile şi băuturile alcoolice locale în intervalul 12-22.

Dacă vrei să mergi la începutul lunii iulie în staţiunea Balcic, o mini-vacanţă de 3 zile aici te costă 46 de euro Banii acoperă 2 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune. Plecarea către Balcic este pe 1 iulie. Informaţii suplimentare, aici.

5 zile mai târziu,  vacanţa de 3 zile în Balcic ajunge la 49 de euro. Banii acoperă 2 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele. Plecarea către Balcic-6 iulie.  Pentru detalii, intră aici.

Pentru a cauta cazare si pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Cu maximum 60 de euro pe litoralul bulgăresc în iulie. Cum urcă tarifele în aceeaşi lună