Vacanţe ieftine începând de la 35 de euro

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacanţe ieftine începând de la 35 de euro

Zilele toride care vor veni ne trimit tot mai des cu gandul la plajă, valuri si distracţie. Dacă nu ati avut timp să vă planificati nimic pentru concediul care bate la uşă, nu vă faceţi griji, oferte last minute sunt cu duiumul. Acestea îţi pot reduce preţul unei vacanţe la jumătate.

Ofertele last minute sunt găselniţa turistică perfectă pentru persoanele cu spirit de aventură. Dacă luaţi împachetarea bagajelor de pe o zi pe alta ca o provocare şi nu ca pe o corvoadă, porţile unui rai cu preţ redus se deschid cât ai spune last minute.

Preţul pentru o vacanţă de patru zile în staţiunea Nisipurile de Aur începe de la doar 35 de euro, reducere de la 80 de euro. Tariful include trei nopţi de cazare , mic dejun inclus la un hotel de trei stele. Mai mult, cu 59 de euro găsim un sejur de o săptămână în Zakynthos. Tariful a fost redus de la 100 de euro.

Nici Turcia nu este de ocolit pentru că şi acolo se găsesc oferte last minute la jumătate de preţ. Cu 259 de euro mergi într-o vacanţă de opt zile în staţiunea Marmaris. Preţul sejurului a fost redus în acest caz de la 568 de euro şi acoperă şapte nopţi de cazare într-un hotel de trei stele, biletul de avion şi taxa de aeroport.

Daca doriti sa va petreceti vacanta pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Vacanţe ieftine începând de la 35 de euro