Cat te costa o noapte in patul unde au dormit Madonna, sau Printul Felipe al Frantei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cat te costa o noapte in patul unde au dormit Madonna, sau  Printul Felipe al Frantei

Contrar asteptarilor, daca doriti sa petreceti o noapte in camerele de hotel din Bucuresti unde au stat vedete internationale nu trebuie sa scoateti din buzunar zeci de mii de euro, asa cum se intampla in alte orase din Europa.

Cu putin peste 1.200 de euro puteti inchiria camera unde s-au cazat, spre exemplu, Michael Bolton, Nicolas Sarkozy sau Iglesias (si tatal si fiul!). Pentru patul unde au dormit, pe rand, Madonna, Pamela Anderson si Printul Felipe al Spaniei, pretul este ceva mai piperat.

Cele mai scumpe camere de hotel din Capitala

Camera unde s-a cazat Madonna pentru concertul sustinut in Bucuresti este la ora actuala cea mai scumpa din Capitala. Potrivit capital.ro, tariful pentru o noapte in apartamentul regal „Regele Ferdinand și Regina Maria“ din cadrul hotelului Radisson Blu este de 8.400 de lei (2.048 euro), la care se adaugă TVA de 9%.

Pe locul doi in topul celor mai scumpe camere de hotel din Bucuresti se claseaza apartamentul imperial de la Intercontinental. Aici, tariful pentru o noapte de cazare este de 1.500 de euro plus TVA. Merita toti banii, tinand cont ca este singurul din Capitala dotat cu pian.

Unde dorm presedintii

Urmatoarele pe lista camerelor scumpe de hotel se claseaza cele doua apartamente prezidentiale de la J.W.Marriott, Cotroceni si Parlament, care au un tarif de 5.000 de lei (1.220 de euro) pe noapte. Printre cei care si-au petrecut noptile la Marriott se numara regele Juan Carlos al Spaniei, Nicolas Sarkozy, G.W.Bush, José Carreras, Julio si Enrique Iglesias, Phil Collins si Michael Bolton.

La fel de somptuos este si apartamentul regal de la Hilton Athenée Palace, unde cazarea pentru o noapte costa 4.850 de lei (1.180 de euro).

Pentru a citi mai multe despre hotelul Mariott, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cat te costa o noapte in patul unde au dormit Madonna, sau Printul Felipe al Frantei