Vacante de 1 Mai, de la 28 de euro. Ce oferte ai in Bulgaria, Grecia si pe litoralul autohton

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Daca n-ai avut vacanta de Paste si te pregatesti sa pleci de 1 Mai sau, pur si simplu, vrei sa evadezi la mare in weekendul viitor, conform traditiei, agentiile de profil vin cu oferte pe ultima suta de metri, care de care mai tentante. Si nu te gandi ca este tarziu sa-ti rezervi acum o mini-vacanta, ba chiar iesi mai bine, avand in vedere ca o mare parte dintre hoteluri au scazut preturile chiar si cu 50%, pentru ofertele last minute.
Pentru ca traditia este ca de 1 Mai toata lumea sa mearga la mare, sa vedem ce preturi propun hotelierii pentru un sejur de cateva zile pe litoral.
Si pentru ca Bulgaria a devenit, de cativa ani buni, preferata romanilor in defavoarea litoralului autohton, vecinii vin si in acest an cu oferte greu de egalat de catre ai nostri si greu de refuzat de turistii care vor sa iasa cat mai ieftin.
De exemplu, la Nisipurile de Aur, un sejur de 3 zile in weekendul urmator, la un hotel de 4 stele, te costa putin peste 50 de euro de persoana, fara transport. La hotel beneficiezi de servicii ultra all inclusive si de spa.
Daca optezi pentru un hotel de 3 stele, iesi chiar mai ieftin de atat. Pentru un sejur de 4 zile, cu 3 nopti de cazare, platesti doar 28 de euro. Plecarea se face pe 29 aprilie, iar proprietarii ofera, la cerere, pensiune completa si mic dejun.
Un alt hotel de 4 stele din Nisipurile de Aur vine cu o oferta de 45 de euro, pentru un sejur de 3 zile, in regim all inclusive. Hotelul ofera reduceri pentru copii sau daca le aduci mai multi clienti. La cerere se poate organiza o masa festiva pe 1 Mai.
Daca, in schimb, vrei sa petreci in Balcic, sejurul de 3 zile te va costa 40 de euro, la un hotel de 4 stele, pret care include micul dejun.
Pe litoralul romanesc, ne-am obisnuit deja ca lucrurile sa stea putin altfel, adica preturile sa fie mai mari decat la vecinii bulgari, pentru pachete similare de servicii.
De exemplu, in Mamaia, la un hotel de 4 stele, o vacanta de 3 zile de 1 Mai te costa 408 lei (aproximativ 100 de euro). Hotelul se afla pe malul marii si ofera facilitati pentru copii.
Aproximativ acelasi tarif – 119 euro de persoana, il gasim si la un hotel de 4 stele din Eforie Nord, dar aici mini-vacanta de 1 Mai dureaza 5 zile, cu mic dejun inclus.
La Vama Veche, preturile scad la jumatate, astfel ca aceeasi perioada de 3 zile te va costa 200 de lei (sub 50 de euro), la un hotel de 3 stele.
In Costinesti, statiunea traditionala pentru petrecerea vacantei de 1 Mai, poti sta 3 zile la un hotel de 3 stele si sa platesti 299 de lei (73 de euro) de persoana. Oferta include cazarea pentru 3 nopti, micul dejun si o cina festiva de 1 Mai.
Pentru a cauta cazare in Vama Veche, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Vacante de 1 Mai, de la 28 de euro. Ce oferte ai in Bulgaria, Grecia si pe litoralul autohton