Cele mai subestimate orase turistice ale lumii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cele mai subestimate orase turistice ale lumii

Orase ca Bratislava (Slovacia) sau ca Detroit (SUA) sunt, in general, ocolite de turistii care prefera destinatiile deja consacrate. Totusi, acestea ascund numeroase puncte de atractie pentru cei interesati de arhitectura grandioasa, de bucataria experimentala sau de cartiere cu aspect inedit.

Aceste orase turistice isi pastreaza autenticitatea si specificul local, nefiind inca invadate de multimile interminabile de turisti, potrivit Yahoo Travel.

1. Detroit,SUA

Detroit, denumit si Motor City, s-a revitalizat si a capatat o noua infatisare in ultimii ani. Fabricile si depozitele candva abandonate, precum Russell Industrial Center, au fost transformate in studiouri ale artistilor, in timp ce spatii urbane pustii au devenit adevarate gradini citadine.

2. Taipei,Taiwan

Taipei, una dintre cele mai spectaculoase capitale ale Asiei, are ca principale atuuri spatiile verzi intinse si transportul public impecabil.

Turistii care vor sa practice activitati in aer liber pot vizita Parcul National Yangmingshan sau pot face excursii in muntii ce inconjoara orasul.

Pentru a citi si despre cele mai populare atractii de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Cele mai subestimate orase turistice ale lumii