Litoralul bulgar e şi în 2011 de două ori mai ieftin decât al nostru. Vezi tarifele

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Litoralul bulgar e şi în 2011 de două ori mai ieftin decât al nostru. Vezi tarifele

Vacanţele pe litoralul bulgar sunt şi în 2011 mai ieftine decât la noi. Concret, un sejur de 7 zile la Albena în luna iulie e aproape de 2 ori mai ieftin decât o vacanţă la Mamaia sau la Eforie Nord. Un sejur la Balcic în iulie e mai ieftin decât la Neptun, la Mamaia sau la Eforie Nord. Vezi mai jos o comparaţie între tariful unei vacanţe de 7 zile la hoteluri de 3 stele de la ei şi de la noi, în iulie.

Ca metodă, am comparat ofertele de vacanţă de pe litoralul autohton şi bulgăresc, valabile pentru a doua jumătate a lunii iulie. Am ales sejururi de 7 zile, la hoteluri de 3 stele, de la noi şi de pe litoralul bulgăresc. Pentru România, am comparat oferte de vacanţă din următoarele staţiuni: Neptun, Eforie Nord şi Mamaia. În cazul Bulgariei, am optat pentru oferte de vacanţă la Albena, Nisipurile de Aur, Balcic. De asemenea, am optat pentru tariful mediu pentru categoria de hotel analizată.

Aplicând elemente de combinatorică relativ la cele 6 destinaţii de vacanţă-3 de la noi şi 3 de la vecinii bulgari, am aflat că singura combinaţie din care România iese mai ieftină vizează staţiunea Netpun. Concret, o vacanţă la un hotel de 3 stele în iulie e mai iefină la Neptun decât la Nisipurile de Aur. Dar desigur, în subsidiar, mai scumpă decât în Albena sau Balcic.

Pentru a citi despre statiunile de pe Litoralul Romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Litoralul bulgar e şi în 2011 de două ori mai ieftin decât al nostru. Vezi tarifele