Pensiunea Perla Cosaului

|

Pensiunea Perla Cosaului ***

Address: Nr. 66
  Fereşti, Maramureş county, Romania

Phone: +40 262 375044

Mobile: +40 744 577054

Web:

 

Description

Pension Perla Cosau has 32 places for accommodation.
Facilities: hot water, central heating, TV, cable TV, dining room, conference room, organizing dinners, fridge, washing machine, internet, phone.

Features

General Features:

  • PetsPets
  • ParkingParking
  • RestaurantRestaurant
  • Internet ConnectionInternet
  • Loundry servicesLoundry

Room Features:

  • Cable TVCable TV
  • TelevisionTelevision
  • FridgeFridge

Photo Gallery

Pensiunea Perla Cosaului FereştiPensiunea Perla Cosaului Fereşti / 1Pensiunea Perla Cosaului Fereşti / 2

Comments

 
 
 
 
ASA NU - PENSIUNEA PERLA COSAULUI
Am fost la Pensiunea Perla Cosaului din localitatea Fereşti, judeţul Maramureş, în perioada Sărbătorilor Pascale 2010 şi nu v-aş recomanda această pensiune pentru a vă petrece concediul sau sărbătorile.
În camera era cald, dar curăţenia lăsa de dorit. În cel puţin două camere lenjeria era murdară, pătată de grăsime.
Turiştii sunt întâmpinaţi cu o gustare tradiţională, ex. cu câte o bucată de carne grasă, două feliuţe subţiri de brânză la 8 persoane
Organizarea acestui sejur s-a făcut pe baza laudelor, dar ceea ce găseşti în privinţa curăţeniei şi a gătitului lasă de dorit. Acele plăcinte cu care se laudă această pensiune pe net nu sunt decât nişte scovergi (un fel de gogoşi din aluat de pâine dospit, prăjite în ulei) şi nu le face dacă nu insişti.
În ziua de Paste nu am fost serviţi cu cozonac şi ouă roşii, am fost serviţi cu ½ găină umplută şi 1 pulpă de miel la 25 de persoane, pardon şi cu tochitura rămasă din seara precedentă.
Nu vă aşteptaţi să mâncaţi mâncăruri proaspete, la ei de Paşte nu se găteşte şi vei constata că mâncarea ce a rămas într-o zi, ţi-o va servi în următoarea zi. Am fost serviţi cu ciorbă (care era de fapt supă) de găină dar fără găină, sarmale din carne porc dar fără carne (orez – 99%, carne 1%). În fiecare seară eşti servit cu mămăligă cu brânză de burduf (singura mâncare proaspătă). Copiilor li s-a servit orez nefiert. Ceea ce a plăcut tuturor, inclusiv copiilor, au fost prăjiturile, pentru care îi acordăm bucătăresei nota 10.
Se spune că cine vizitează o casă de moroşan, sigur nu o părăseşte cu stomacul gol, fapt neadevărat, de abia aşteptam să plecăm, să mâncăm la vreun restaurant pe drum.
Această pensiune oferă doar posibilitatea de a vedea o casă plină de tradiţie, în sensul că gazda şi-a îmbrăcat casa cu arta ţesutului în teară (război) dar nu au dat dovadă de căldură sufletească şi ospitalitate. Mă aşteptam să văd în această localitate persoane în port popular moroşan, dar nu a fost aşa.
La această pensiune nu veţi beneficia de vizite în împrejurimi cu ghid, de seri muzicale, de plimbare cu căruţa sau de călărie.
Noi am luat o mare ţeapă plătind pentru un sejur de cazare 3 nopţi cu all inclusive - 1.080 lei, aşa cum am mai spus nu aş recomanda această pensiune. Dar asta nu înseamnă că, dacă noi am fost păcăliţi aici, nu sunt şi pensiuni care respectă tradiţia, care te servesc cu mâncăruri proaspete şi care, cu adevărat, respectă omul, tradiţia, locul.
 Turist102010-04-07 09:56:09

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Pensions Pensiunea Perla Cosaului