Pensiunea

|

Pensiunea Beatrice ***

Address: Str. Bradet Nr.129
  Întorsura Buzăului, Covasna county, Romania

Mobile: 0785 400 810

Web:

 

Description

Features

General Features:

  • ParkingParking

Room Features:

  • TelevisionTelevision

Photo Gallery

Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 1Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 2Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 3Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 4Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 5Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 6Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 7Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 8Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 9

Comments

 
 
 
 
cel mai drag loc din Romania
Am fost de nenumarate ori la Pensiunea Beatrice, prima data cand am ajuns ( din intamplare )- cladirea era la stadiu de "rosu", acum este un domeniu cu o cladire foarte frumoasa, spatiu de joaca pentru copii, tarc cu caprioare, parcare si o curte foarte frumoasa si eleganta. M-am indragostit la prima vedere, oamenii care au aceasta pensiune au devenit prietenii mei si ma intorc mereu cu mare drag aici. E frumos in toate anotimpurile, zona este de vis, oamenii sunt foarte primitori si gospodari. La Pensiunea Beatrice este o curatenie impecabila, interiorul este decorat cu un bungust desavarsit - cu multe obiecte de mobilier si nu numai - aduse din Italia, bucataria lor este diversa, iar oamenii... romani si italieni deopotriva... sunt oameni de toata isprava, foarte simpatici, amabili - pe care ti-i faci prieteni pe veci. Cu mana pe inima va spun : mergeti la Bradet si nu veti regreta- dimpotriva, va veti intoarce cu mare placere !!!!!!!!!!
 claudia hogea - ploiesti2011-02-01 11:21:55
 
 
 
 

comentez comentariul
d-na in cauza poate are anumite motive sa considere ca oamenii de la pensiune sunt prietenii ei. si sa considere acest loc ca fiind cel mai drag din romania.
locul in sine nu are nimic, este totul frumos in jur.
cel mai bine e sa mearga fiecare sa se convinga. oricum, oamenii de acolo, romani si italieni stiu sa faca afaceri. nu se omoara cu pusul intrebarilor celor pe care-i gazduiesc..
 gimini2011-04-12 09:38:03

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Pensions Pensiunea Beatrice