Profilul turistului român în Serbia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Profilul turistului român în Serbia

 

Serbia a înregistrat anul trecut aproximativ 45.000 de turiști români, în creștere cu 20% față de anul anterior. În medie, un turist român cheltuie în Serbia între 75 și 100 euro / zi, sumă în care este inclusă și cazarea, conform statisticilor Oficiului Național de Turism al Serbiei.  

Anul acesta, Organizaţia de Turism a Serbiei îşi doreşte să atragă mai mulţi turişti români, realizând pentru aceasta un studiu pentru a afla care este percepţia românilor despre Serbia ca destinaţie turistică. Scopul este acela de a creşte numărul turiştilor români care vor vizita Serbia anul viitor şi pentru a înţelege mai bine nevoile şi temerile turiştilor români. 

Cercetarea calitativă realizată în rândul agenţiilor de turism din România, dar şi în rândul consumatorilor de produse turistice şi cu implicarea unor consultanţi în turism a oferit informaţii despre profilul turiştilor români din Serbia, preferinţele de călătorie ale acestora, motivele pentru care aceştia vizitează Serbia şi obiectivele turistice cele mai vizitate de români.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro



Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home