Paravion: Cel mai scump pachet de Paște, 1.200 euro/ persoană, pentru un circuit de 8 zile în Iordania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Paravion: Cel mai scump pachet de Paște, 1.200 euro/ persoană, pentru un circuit de 8 zile în Iordania

 

Românii și-au planificat din timp de mini-vacanța de Paști, care coincide cu 1 Mai, pentru city-break-uri europene sau circuite exotice. Potrivit datelor Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, primele rezervări pentru vacanța pascală au fost realizate de la mijlocul lunii februarie, iar Praga, Viena, Roma, Amsterdam și Sicilia au fost cele mai solicitate destinații.

Conform datelor agenției, vânzările pachetelor Paravion dedicate vacanței de Paști au crescut cu circa 40% față de 2015. Unul din motivele care au determinat această evoluție este faptul că Paștele coincide cu mini-vacanța de 1 Mai, astfel, mai mulți turiști doresc să profite de această zi liberă pentru a călători. 

Bugetul mediu alocat de cei care optează pentru destinații externe se ridică la circa 350 euro de persoană, similar celui cheltuit în 2015, suficient pentru a acoperi biletele de avion, cazarea cu mic dejun inclus pentru trei nopți la un hotel de trei stele, dar și transferul tur-retur de la aeroport la hotel.

”Anul acesta am observat din timp interesul crescând al românilor pentru călătoriile de Paști, în condițiile în care primele rezervări le-am avut încă din a doua lună a anului.Majoritatea a ales sejururi de 3-4 zile, în Europa, cu costuri medii, de pînă la 400 euro de persoană, însă am înregistrat cereri inclusiv pe pachete de peste 1000 euro, pentru circuite sau destinații exotice, în Iordania, Israel sau Peninsula Sorrentina, în Italia”, declară Remus Vișan, Director General Paravion.

Potrivit acestuia, cel mai scump pachet de Paște din oferta Paravion s-a ridicat la circa 1.200 euro/ persoană, pentru un circuit de 8 zile în Iordania, cu bilet de avion dus-întors, cazare la hoteluri de patru stele, excursii organizate la principalele obiective turistice, jeep safari și transfer aeroport-hotel-aeroport.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Home