Grecia, Bulgaria, Tenerife si Turcia sunt destinatii preferate de turistii romani in aceasta vara. Vezi ce oferte au agentiile pentru un buget de vacanta de 1.000 euro.

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Grecia, Bulgaria, Tenerife si Turcia sunt destinatii preferate de turistii romani in aceasta vara. Vezi ce oferte au agentiile pentru un buget de vacanta de 1.000 euro.

Desi romanii s-au indreptat in ultima vreme spre litoralul turcesc sau bulgaresc, reprezentantii agentiei de turism Accent Travel & Events au observat un interes crescut si pentru statiunile balneo-climaterice din Romania.

“O mare cautare o au si statiunile din Romania: Litoral - Mamaia si Eforie Nord si Munte / Balneo – Paltinis, Gura Humorului, Baile Felix, Covasna, Slanic Moldova. Consideram ca multe statiuni din Romania pot oferi facilitati excelente pentru petrecerea vacantelor”, au declarat acestia pentru Wall-Street.

Cum preturile pentru pachetele estivale au ramas in mare parte neschimbate fata de anul trecut, romanii au continuat sa prefere Grecia, Bulgaria si Turcia pentru vacantele lor. Singurele tarife care s-au modificat au fost cele pentru sejururile din Turcia, potrivit reprezentantilor agentiei de turism.

In ceea ce priveste criza, romanii au preferat sa reduca numarul de zile de vacanta, fara a renunta la serviciile all inclusive ale agentilor de turism. Cu alte cuvinte, romanii au ales in continuare destinatiile lor favorite, cu transportul si mesele incluse, reducand in schimb, numarul zilelor petrecute in locurile respective.

“Pentru vacanta de vara, romanii isi indreapta in mod deosebit atentia spre pachete all inclusive, si sunt din ce in ce mai interesati de conceptul de vacante active, inedite. Fata de anii trecuti se constata o diferenta privind perioada de sedere a turistilor (a scazut), fie ca este vorba de un „citybreak”, fie ca vorbim de pachete care includ tranport (avion / autocar), transferuri, cazare si masa”, au spus reprezentantii Accent Travel & Events.

Pentru a citi despre destinatiile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Home