Pensiunea Ioana - Gherla

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pensiunea Ioana - Gherla

Pensiunea Ioana din Gherla a fost înfiinţată în anul 2000 de către societatea VLAMAR IMPEX SRL având iniţial un numar de 5 camere, dotate fiecare cu baie proprie şi televizor, cu o capacitate de 10 locuri, funcţionând ca pensiune cu calificativ de 3 stele.
Tinând cont de cerinţa crescândă de servicii de cazare şi masă la nivelul oraşului Gherla, s-a decis amenajarea unor noi spaţii mai bine organizate şi mai moderne.
Cu ajutorul resurselor proprii şi prin fonduri europene s-a realizat astfel în anul 2003 - 2004 o investiţie care asigură în regim de pensiune cu calificativ de 3 stele 40 de locuri de cazare, un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri şi o sala de conferinţe. Toate aceste dotări oferă confort şi condiţii deosebite oaspeţilor cazaţi în pensiune, precum şi delegaţilor veniţi cu probleme de afaceri la societatile din oraş sau celor care vizitează oraşul.
Personalul angajat este bine pregătit şi în permanenţă preocupat de satisfacerea cerintelor clienţilor.
Pe timpul verii vă stă la dispoziţie şi o terasă amenajată, care beneficiaza de toate serviciile restaurantului.

Restaurantul oferă o gama largă de bauturi şi preparate culinare ce pot fi servite într-o atmosferă placută, într-un spaţiu sonorizat şi dotat cu aer condiţionat. Restaurantul IOANA vă oferă posibilitatea servirii mesei într-un decor modern şi plăcut. Meniul este variat, cuprinzând atât retete traditionale reprezentative zonei Transilvaniei, cât si reţete internaţionale, toate pregătite cu profesionalism. Mobilierul poate fi aşezat în sistem modular sau extins, oferind posibilitatea organizării de banchete, petreceri, cocktail-uri, nunţi sau alte mese festive, având o capacitate de 80 de locuri. Restaurantul este dotat cu aer condiţionat şi sistem audio.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Atracţii turistice Pensiunea Ioana - Gherla