Hotel Don - Bistrita

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Hotel Don-Bistrita

Situat strategic pe drumul cetatii (drumul de centura) pe artera de intrare in oras, dinspre Nasaud in apropierea statie C.F.R. Bistrita , autogara si aproape de centrul istoric al orasului, asezat intr-o zona linistita Hotel Don va sta la dispozitie cu o cladire moderna , cu utilitati la standard European indiferent de categoria de turisti din care faceti parte : afaceri sau agrement.

In fata hotelului beneficiati de o parcare bine pazita atat ziua cat si noaptea.

Camerele sunt dotate cu : baie, aer conditionat, T.V, satelit, telefon, internet, uscator de par , etc.

Apeland la receptia hotelului beneficiati de urmatoarele servici : apel telefonic in camera la ora fixa, bilet de tren, autocar, avion, schimb valutar, copiator, fax.

Restaurantul Don, de trei stele, cu o capacitate de peste 350 de locuri si aer conditionat va asteapta cu un specific de bucatarie romaneasca. Iar daca poftele dumneavoastra se vor indrepta spre un meniu international, va invitam sa gustati dintr-o gama la fel de diversificata care sa va satisfaca pe deplin poftele dumneavostra. Fie ca este vorba de nunta, botez, zi de nastere, sau alte ocazi speciale, noi va oferim tot ce este mai bun ca momentele speciale din viata dumneavoastra sa ramana cu adevarat unice.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Hotel Don - Bistrita