Pensiunea Trident Costinesti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pensiunea Trident Costinesti

Asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui din Costinesti, intr-o zona pitoreasca cu un cadru arhitectural deosebit, pensiunea turistica "Trident" este locul ideal pentru cei ce se lasa fermecati de valurile marii si vrajiti de glasul pescarusilor de pe litoral, totul intr-un decor si confort pe care cu siguranta nu-l veti uita datorita unei echipe de profesionisti pregatiti sa raspunda exigentelor dvs. pe toata durata sejurului. Asezarea pensiunii in vecinatatea marii deschide turistilor posibilitatea realizarii unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini " Trident " este o pensiune turistica clasificata la patru margarete , construita in anul 2006, care dispune de spatii generoase de cazare ( camere duble cu pat matrimonial, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite), modern mobilate si dotate dupa ultimile cerinte in domeniu.

Pentru ca sejurul dvs. sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, am amenajat in spatiul pensiunii o gradina de vara cu loc de joaca pentru copii.

Costinestiul este locul unde mii de tineri se indragostesc, multi sunt aceiasi care acum cu emotie se intorc in statiune sa-si aminteasca de locurile si clipele romantice sau de nebuniile facute in verile trecute. Acestia defapt suntem noi, esti si tu si el si ea iar mai tarziu, cu siguranta veti reveni spunandu-va: sunteti si dumneavoastra. Asadar pentru NOI am construit in gradina de vara un bar care deserveste cele 4 foisoare inconjurate de vegetatie exotica, special concepute si asezate pentru ca indragostitii sa fie feriti de ochii indiscreti.

Puteti servi masa pe terasa cu vedere la mare din restaurantul de 80 de locuri, aflat la parterul pensiunii.
Tot la parterul cladiriii aveti la dispozitie o masa de billiard, o masa de tenis (ping pong), iar pentru firme oportunitatea utilizarii unei sali multifunctionale (de conferinta) pentru organizarea diferitelor team building-uri, programe de pregatire a anagajatilor sau traninguri cu colaboratorii dvs.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Atracţii turistice Pensiunea Trident Costinesti