Hotelul Saptamanii - Hotel Laguna din Mamaia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Situat la intrarea în staţiunea Mamaia, Hotelul Laguna **** este una dintre cele mai noi locaţii de pe litoralul românesc. Atât recepţia cât şi întregul hotel sunt un spectacol în inox şi sticlă care se completează perfect cu spaţiul vitrat al peretelui de sticlă ce îmbracă hotelul. Geamurile de dimensiuni mari, lasă priveliştea de afară să "pătrundă" în interiorul hotelului. Având un amplasament excepţional pe litoralul românesc, Hotel Laguna a fost gândit pentru cei ce doresc ceva special şi nou, cât şi pentru oamenii de afaceri, sejururi turistice, evenimente, seminarii, conferinţe, recepţii private, expoziţii, prezentări de modă, concerte.
Hotel Laguna este singurul loc pe litoralul Marii Negre unde armonia perfecta dintre elegant si rafinamentul mediteranean se imbina cu atmosfera calda si placuta data de confortul de patru stele al hotelului pentru a va rasfata din plin din prima si pana in ultima clipa a sejurului dumneavoastra.
Designul avangardist este completat armonios de sera de plante exotice din spaţiul recepţiei. Tot acest spaţiu mirific poate fi admirat din liftul panoramic care porneşte chiar din centrul serei. Treptat, odată ce te deplasezi către etajele superioare, prin spaţiul vitrat se poate admira în toată splendoarea sa staţiunea Mamaia. Hotelul  Laguna dispune de 34 de camere elegante: 31 camere duble şi 3 garsoniere. Toate camerele hotelului au în dotare: minibar, uscător de păr, linie telefonică internaţională, internet wireless, televiziune prin cablu, LCD, safe-box, climatizare.
Hotelul Laguna vă oferă o gamă variată de servicii: room service, restaurant, terase, centru de fitness, masaj, saună umedă şi uscată, sporturi nautice şi un salon de evenimente cu o capacitate de 300 de locuri situate în centrul staţiunii Mamaia. Pentru siguranţa clienţilor noştrii am dotat camerele cu detectoare de caldură şi fum iar pe holurile de acces din hotel am montat sisteme de supraveghere pentru a preveni infracţiunile.

Pentru mai multe detalii puteţi să vizitaţi site-ul www.hotel-laguna.ro.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Hotelul Saptamanii - Hotel Laguna din Mamaia