Hotelul Săptămânii - Hotel Acasă la Dracula

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Hotel Acasa la Dracula

Vă invităm într-una dintre cele mai frumoase staţiuni montane ale României.  Se poate afirma cu certitudine că turiştii care au vizitat staţiunea Poiana Braşov au petrecut clipe deosebite. Potenţialul său turistic aduce staţiunii un binemeritat renume, şi anume Poiana Soarelui, mai ales datorită amplasării într-un cadru natural deosebit şi climatului favorabil turismului în orice perioadă a anului, fiecare anotimp având o încărcătură specifică.

Unul din cele mai elegante, comfortabile şi stilate locaţii din staţiune, construit în 2005 în Poiana Braşov ca un hotel DeLuxe, poarta denumirea de “Acasă la Dracula”, având o notă special diferită fată de ansamblul de hoteluri şi restaurante din Poiana Braşov. Acesta reprezintă o construcţie cu un puternic specific local, legată de legenda “Dracula”, un punct de atracţie pentru mii de turişti, unde aceştia vor intra într-o atmosferă de epocă. Combinând standardele înalte ale serviciilor oferite  cu permanenţa atenţie la detalii, veţi descoperi un confort luxos, o bucatărie delicioasă, facilităţi moderne ale celor 18 camere de oaspeţi.

Dacă în alte hoteluri, camerele sunt doar un loc pentru odihnă, vă anunţăm că dormitoarele noastre oferă mult mai mult. Liniştit şi retras, departe de aglomeraţia oraşului, Hotelul "Acasa La Dracula" este locul ideal unde te poţi reculege şi unde poţi dormi liniştit, ştiind că totul este sub control.

In plus, special prezentăm Restaurantul “Castel” şi Restaurantul “Anastasia”. Elegant, Intim, Încântător, Delicios sunt cuvintele care descriu restaurantele noastre. Savoarea unică a bucătăriei internationale dar şi a celei traditionale romaneşti o descoperiţi în cadrul restaurantelor noastre. Arhitectura, dotarile şi facilităţile le conferă restaurantelor un aer de originalitate şi intimitate. Barul de zi, sala de conferinţe multifuncţională “Sighişoara” echipată cu aparatură de ultimă generaţie, parcare securizată, asigură o ambianţă plăcută agreată de turisti.

Pentru o pauză bine meritată, vă invităm în centrul Spa al hotelului, situat in demisolul hotelului. Pătrundeţi într-o lume modernă şi benefică, un spatiu de relaxare şi înfrumuseţare revoluţionar care vă transforma sejurul dvs într-o reverie. Centrul Spa al Hotelului Acasă la Dracula este o combinatie între aparatele ultra-moderne, produsele cosmetice de lux şi personalul specializat. "Acasa la Dracula" a implementat şi certificat, sistemul integrat de management al calitatii mediului si sigurantei alimentului.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Hotelul Săptămânii - Hotel Acasă la Dracula