Turism in zona Clujului...

E-mail Print PDF
 
 
   Cine zice ca daca e frig sau ploua, nu e sanatos sa iesim la o plimbare? Pregatim intr-un rucsac niste sandviciuri, ca sa ne amintim de copilarie, si echipati de munte, pornim spre o zona frumoasa, aproape de Cluj, unde avem atat peisaj de munte cat si un lac limpede ca o oglinda.
   Belis Fantanele, o statiune care mai pastreaza inca din amintirea vemurilor demult apuse, are un peisaj absolut mirific. Va sfatuiesc sa faceti o plimbare cu barca pe lac, nu pot sa va descriu ce senzatie ai, cand esti in mijlocul lacului, ce sentiment de liniste si intelegere cu natura.
   Aceasta zona este superba atat vara cat si iarna, calea cea mai accesibila este Cluj-Huedin-Belis-Fantanele, dar drumul cu peisaj deosebit este Cluj-Gilau-Muntii Apuseni-Marisel-Belis Fantanele.
   Situata pe malul lacului de acumulare Fantanele-Belis, statiunea este recomandata pentru excursii, vacante, precum si pentru tratamentul anemiilor, surmenajului fizic si intelectual si a nevrozei astenice. Statiunea este localizata la intalnirea Muntilor Gilaului cu Muntii Bihor Vladeasa, in vestul judetului Cluj, la o altitudine de 1050 m.
 
   Articol realizat de Nistor Lucia Mihaela
 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Turism in zona Clujului...