Romanii vor zbura mai des de la Craiova la Milano

Email Imprimare PDF

 

 

Romanii vor zbura mai des de la Craiova la Milano

 

Numarul zborurilor saptamanale intre Craiova si Milano va creste de la doua la patru curse, a anuntat seful Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, care a precizat ca in momentul de fata pe aceasta ruta se zboara cu "casa inchisa".

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat ca institutia pe care o conduce a demarat deja procedurile legale pentru suplimentarea curselor aeriene pe ruta Craiova - Milano.

"Numarul solicitarilor de a zbura pe aceasta ruta ne-a depasit asteptarile. De la lansarea cursei Craiova - Milano am primit foarte multe cereri, astfel incat cele doua zboruri, operate de WizzAir in fiecare luni si vineri, nu acopera toate aceste solicitari. Practic, se zboara cu casa inchisa. Am hotarat, de comun acord cu managementul Aeroportului Craiova, sa venim in intampinarea pasagerilor si sa marim frecventa zborurilor de la doua la patru curse saptamanal. Luam aceasta decizie cu toata convingerea, dar si cu bucuria ca atingem unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus atunci cand am demarat proiectul reabilitarii si modernizarii aeroportului, anume cresterea conexiunilor directe intre Craiova si principalele orase ale spatiului comunitar", a declarat Ion Prioteasa, scrie Mediafax.

Presedintele CJ Dolj a spus ca isi doreste ca numarul de zboruri intre Craiova si Roma, Milano si Londra sa ajunga la noua, pana la sfarsitul anului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romanii vor zbura mai des de la Craiova la Milano