Clientii unei companii aeriene au cumparat bilete de avion la pretul unei cafele. Cum a fost posibil

Email Imprimare PDF

 

Clientii unei companii aeriene au cumparat bilete de avion la pretul unei cafele. Cum a fost posibil

 

Bilete de avion la pretul unei cafele. O eroare de sistem a permis clientilor companiei americane United Airlines sa cumpere la sume derizorii bilete de avion catre destinatii interne. Unii si-au facut si cate 14 rezervari, iar in mod surprinzator compania a promis ca le va onora pe toate.

Ca o zi de Craciun comprimata in 15 minute, aceasta a fost senzatia americanilor in momentul in care au intrat sa-si faca rezervari pe siteul United Airlines. O eroare in procesul de introducere a tarifelor, a dus la aparitia unor sume aberante pentru calatoriile interne. 

Adica de o suta de ori mai ieftin decat un bilet dus-intors achizitionat in conditii normale. De fapt cele mai scumpe bilete de avion n-au trecut de 10 dolari cu tot cu taxele de aeroport.

Problema tehnica a durat un sfert de ora, apoi siteul a fost inchis, iar rezervarile telefonice au fost suspendate. Dupa o verificare temeinica, totul a revenit la normal.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Clientii unei companii aeriene au cumparat bilete de avion la pretul unei cafele. Cum a fost posibil