IATA, preocupata de dezvoltarea si reglementarea industriei transportului aerian

Email Imprimare PDF

 

IATA, preocupata de dezvoltarea si reglementarea industriei transportului aerian

 

Asociatia Internationala a Transporturilor Aeriene (IATA) are ca principal obiectiv dezvoltarea si reglementarea industriei transportului aerian, axandu-se totodata si pe impulsionarea comertului din sector.
Potrivit informatiilor disponibile pe site-ul iata.org, asociatia doreste in acelasi timp sa ofere un for de discutii si consultatii asupra problemelor din industria transportului aerian, atat printre companiile aeriene membre, cat si printre ceilalti participanti pe piata.

"Unul dintre scopurile IATA este acela de a coopera cu Organizatia Internationala a Aviatiei Civile (ICAO), dar si cu alte organizatii internationale si asociatii regionale ale transporturilor aeriene. Nu in ultimul rand, IATA urmareste sa reprezinte o asociatie a transporturilor aeriene care se supune principiului competitiei si al liberului schimb in transporturile aeriene", reiese din informatiile disponibile pe site-ul www.iata.org.

IATA a fost infiintata in cadrul Conferintei de la Haga si reprezinta o organizatie internationala de coordonare profesionala, dar si de promovare a relatiilor internationale de coordonare profesionala si a relatiilor comerciale. in anul 1939 isi inceteaza activitatea, dar o reia in anul 1945, in cadrul conferintei de la Havana.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri IATA, preocupata de dezvoltarea si reglementarea industriei transportului aerian