Sinaia

Sinaia

 

Stațiunea Sinaia este așezată pe valea superioară a Prahovei la poalele Munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă. Orașul amplasat într-un cadru natural pitoresc are statut de stațiune turistică și balneo-climaterică, fiind în același timp și una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România.
Orașul are și un bogat trecut cultural și social, aici era reședința regilor.
Stațiunea oferă turiștilor atât posibilități de odihnă, tratament, cât și posibilitatea practicării sporturilor de iarnă, toate acestea într-o atmosferă plăcută.
Iarna cad zăpezi abundente, stratul menținându-se de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie cu o grosime medie de 50 cm, oferind astfel amatorilor sporturilor de iarnă : pârtii de schi de diferite grade de dificultate, pârtii de săniuș, pistă de bob. Aici găsiți centre de închiriere a materialelor și echipamentului pentru schi, mijloace de transport pe cablu.
Vara doritorii se pot relaxa în cadrul natural din jurul stațiunii pornind la drumeții pe numeroasele poteci marcate pentru turiști.
Stațiunea organizează diferite serbări distractive, programe folclorice, carnavaluri pentru a le oferi turiștilor o amintire plăcută.

 

Galerie foto

Sinaia / 1Sinaia / 2Sinaia / 3Sinaia / 4Sinaia / 5Sinaia / 6Sinaia / 7Sinaia / 8Sinaia / 9Sinaia / 10Sinaia / 11Sinaia / 12

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Staţiuni montane Sinaia