Cum vrea Dubai-ul sa atraga 20 de milioane de turisti

Email Imprimare PDF

 

Cum vrea Dubai-ul sa atraga 20 de milioane de turisti

 

Nou pe harta turismului mondial, emiratul Dubai are in vedere triplarea veniturilor din aceasta industrie, mai exact cresterea lor la 300 de miliarde de dirhami, adica 82 de miliarde de dolari, pana in 2020. Acest lucru se va intampla prin dublarea capacitatii de cazare, dupa cum afirma oficialii emiratului, citati de Reuters.

Turismul este crucial pentru Dubai al carui PIB a fost in 2012 de 90 de miliarde de dolari. Anul trecut, cele 80.500 de camere apartindand unui numar de 599 de hoteluri au inregistrat un grad mediu de ocupare de 78%, in conditiile in care turistii au fost cu 9,3% mai multi ca in 2011, adica 10.16 milioane, dupa cum arata datele departamentului de turism si marketing commercial (DTCM) al emiratului.  

Directorul general al institutiei a declarat pentru Reuters ca Dubai va avea mai mult de 160.000 de camere de hotel pana la finalul decadei si va atrage 20 de milioane de turisti, potrivit Capital

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum vrea Dubai-ul sa atraga 20 de milioane de turisti