Pensiunile de lux din Delta Dunarii, primele ocupate de turisti

Email Imprimare PDF

 

Pensiunile de lux din Delta Dunarii, primele ocupate de turisti

 

Peste 3.000 de turisti petrec Sarbatorile Pascale in Delta Dunarii, gradul de ocupare a unitatilor de cazare din Rezervatie fiind cu 25% mai mare decat cel inregistrat anul trecut in aceeasi perioada.

Presedintele filialei tulcene a asociatiei Nationale pentru turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Silviu Gheorghe, a declarat ca primele pensiuni care au fost ocupate integral au fost cele de lux, preturile practicate pentru un pachet de cinci zile all-inclusive ajungand la 1.000 de euro. 

"Linistea naturii si salbaticia zonei sunt valori apreciate de turistii Deltei Dunarii la care au acces inclusiv persoanele cu venituri modeste. Turistii au posibilitatea de a participa la pregatirile pentru sarbatoare, iar in noaptea de Inviere sa mearga cu barca, sa ia lumina", a afirmat Silviu Gheorghe

'In Delta Dunarii, la ora actuala sunt aproape 3.000 de turisti romani care au venit aici doar pentru Sarbatorile Pascale. Acest numar nu-i include pe turistii straini care au venit pentru a observa pasarile', a adaugat presedintele filialei teritoriale a ANTREC.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pensiunile de lux din Delta Dunarii, primele ocupate de turisti