S-a lansat programul pilot last minute “City Break în Braşov”

Email Imprimare PDF

 

 Banner S-a lansat programul pilot last minute “City Break în Braşov”

 

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov - APDT Braşov şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România - ANAT Regiunea Centru, cu sprijinul Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România şi a berii Ciucaş au lansat programul pilot last minute “City Break în Braşov”.

Programul se derulează în două etape: 1-6 mai (perioada minivacanţei de 1 mai şi Paşte) şi 10-12 mai, în primul weekend după Paştele Ortodox, de Duminica Tomii când are loc Parada Junilor Braşoveni.

Până în prezent 17 hoteluri și pensiuni din Brașov și din Poiana Brașov s-au înscris în programul pilot "City Break în Brașov". Din Brașov s-au înscris următoarele unități de cazare: Hotel Ambient, Hotel Apollonia, Hotel Aro, Hotel Astra, Hotel Pantex, Hotel Ramada, Pensiunea Casa Cristina, Pensiunea Floarea Soarelui, Pensiunea Genţiana, Pensiunea Green Park, Pensiunea Laura, Pensiunea Luiza, Suites&Spa Braşov, iar din Poiana Brașov s-au înscris: Hotel Acasă la Dracula, Hotel Rina Tirol, Hotel Rina Vista și Vila Daria.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.brasovtourism.eu

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri S-a lansat programul pilot last minute “City Break în Braşov”