Grapini: Nicio statiune de pe litoral nu e 100% pregatita sa primeasca turisti de 1 Mai

Email Imprimare PDF

 

Grapini: Nicio statiune de pe litoral nu e 100% pregatita sa primeasca turisti de 1 Mai

 

Niciuna dintre statiunile de pe litoral nu este 100% pregatita sa primeasca turisti de 1 Mai, cele mai multe probleme fiind cu spatiile neamenajate dintre hoteluri, a declarat Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri.

"Din loc in loc, portiuni dintre hoteluri, cele de spatiu public, trotuare si zone verzi sunt neamenajate. Sunt si unele hoteluri care arata rau si a caror imagine o afecteaza si pe cea a hotelurilor care arata bine", a spus Grapini, prezenta pe litoral la un forum balnear.

Ea a afirmat ca cel mai bine arata Mamaia, iar la polul opus sunt statiunile Olimp, Neptun, Saturn si cele din vecinatatea Mangaliei.

"In unele statiuni circa 10% din hoteluri nu sunt amenajate, in altele 20%. Niciodata, insa, de 1 Mai nu au fost toate hotelurile pline, deci nu va fi afectat fluxul de turisti", a spus Grapini, citata de Mediafax.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Grapini: Nicio statiune de pe litoral nu e 100% pregatita sa primeasca turisti de 1 Mai