Air France lanseaza noua sa companie regionala

Email Imprimare PDF

 

Air France lanseaza noua sa companie regionala

 

Grupul Air France lanseaza noua companie aeriana HOP!, rezultata in urma regruparii celor trei companii regionale Brit Air, Regional si Airlinair.

HOP! este conceputa pentru a deveni linia aeriana de referinta pentru zboruri regionale in Franta, cat si Europa, potrivit oficialilor Air France.

Incepand cu 31 martie 2013, noua companie aeriana va opera 530 de zboruri zilnice catre 136 de destinatii din Franta si Europa, cu tarife incepand de la 55 euro per segment.

In cadrul planului Transform 2015, grupul a restructurat operatiunile sale pe rute medii si scurte, ce inregistrau pierderi, in trei zone complementare de activitate: Air France, HOP! si Transavia France.
Activitatea Air France pe curse medii si scurte include zboruri operate din Paris Charles de Gaulle, pe rute cu un procentaj mare de calatori business catre destinatii din Franta si Europa, precum si zboruri din bazele regionale Marsilia, Toulouse si Nisa.

 

Pentru mai multe stiri cu privire la alte companii aeriene accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Air France lanseaza noua sa companie regionala