Cel mai mare operator low-cost din Europa vine la Târgu Mureş

Email Imprimare PDF

 

Cel mai mare operator low-cost din Europa vine la Târgu Mureş

Cel mai mare operator low cost din Europa, Ryanair, a încheiat un parteneriat strategic pe o perioadă de cinci ani cu Aeroportul Internațional „Transilvania” din Târgu-Mureș, anunțul oficial fiind făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă. Aeroportul International "Transilvania" este al doilea aeroport din România în care Ryanair va opera.

Primele zboruri vor avea loc în 30 aprilie, către Bruxelles, respectiv 2 mai, către Pisa. „Târgu-Mureș va deveni cel de-al doilea aeroport în care Ryanair va opera în România. Vom opera în total pe patru rute și avem ca target un număr de 80.000 de pasageri”, a declarat Kate Sherry, director adjunct în cadrul Ryanair.

„Suntem încântați să fim astăzi la Târgu-Mureș pentru a vă anunța această cooperare care va demara cu Aeroportul din Târgu-Mureș. Compania cu cele mai mici costuri va furniza transportul aerian la prețuri mici și pentru Aeroportul din Târgu-Mureș. Sperăm într-o cooperare de succes, pe o durată cât mai mare pentru anii care urmează”, a completat Kate Sherry.

Pentru mai multe stiri cu referire si la alte companii aeriene accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa:www.zi-de-zi.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cel mai mare operator low-cost din Europa vine la Târgu Mureş