Cel mai aglomerat weekend pe litoral, cu peste 120.000 de turisti

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cel mai aglomerat weekend pe litoral, cu peste 120.000 de turisti

Sfarsitul saptamanii trecute a fost marcat cel mai mare aflux de turisti in statiunile de pe litoral, potrivit datelor oficiale raportate de hotelieri de vineri pana duminica fiind inregistrati la mare peste 120.000 de turisti, aceasta fiind cea mai aglomerata perioada de la inceputul actualului sezon estival actual.
Aceasta se anunta insa a fi inceputul unei perioade de varf pe litoral, hotelierii anuntand ca de acum si pana la sfarsitul lunii august practic vor lucra cu “casa inchisa”, in general capacitatea de cazare fiind rezervata in toate statiunile turistice. 

In statiuni ca Mamaia, Eforie, Costinesti sau Vama Veche gradul de ocupare a fost de 100%, in vreme ce salba de statiuni din jurul Mangaliei a inregistrat un grad de ocupare de maxim 80%, noteaza Agerpres.

Referindu-se la gradul de ocupare a spatiilor de cazare de pe litoral, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) Dragos Raducan a declarat ca indiscutabil este un sezon mult mai bun decat cel de anul trecut.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cel mai aglomerat weekend pe litoral, cu peste 120.000 de turisti