Visezi la o resedinta de vara? La Mangalia, Navodari si Olimp preturile sunt la jumatate fata de anii de boom imobiliar

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 

Cei care viseaza de mici la o resedinta de vara au acum toate sansele sa isi implineasca dorinta. La Mangalia, Navodari sau Saturn, preturile au scazut la jumatatate fata de anii de glorie imobiliara, iar apartamentele noi sau vechi se vand si cu 25.000-30.000 de euro. Este adevarat ca blocurile nu sunt amplasate pe plaja, ci la cateva sute de metri distanta.

La Mangalia, apartamentele nerenovate se vand acum si cu 20.000 de euro. La 200 de metri distanta vedeti marea. In portul turistic gasim altceva. Aici, o locuinta se vinde cu aproximativ 30.000 de euro. Avantajul ? Va beti cafeaua pe balcon si stati cu ochii pe iahturile luxoase.

 

In Neptun, apartamentele bine intretinute cu o suprafata de 30 de metri patrati, se vand cu 25.000 de euro. Insa distanta pana la mare creste la un kilometru.

Urmatoarea oprire, Saturn. Un fost hotel din aceasta statiune a fost renovat si a aparut acest bloc de locuinte. 200 de apartamente au fost scoase la vanzare. Turisti din Bucuresti, dar si din alte parti ale tarii s-au aratat interesati.

In 2008 doua camere costau cel putin 70.000 de euro. In 2010 pretul a cazut la 50.000, iar acum s-a oprit la 30.000 de euro. Si aici puteti auzi valurile din dormitor. Daca vreti o locuinta mai mare in statiunile din sudul litoralului, platiti  cateva mii de euro in plus.

Pentru a citi si despre alte statiuni de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Visezi la o resedinta de vara? La Mangalia, Navodari si Olimp preturile sunt la jumatate fata de anii de boom imobiliar