S-a lansat primul sistem online de cautare si rezervare a croazierelor din Romania

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

S-a lansat primul sistem online de cautare si rezervare a croazierelor din Romania

Croaziere.net a lansat in premiera pe piata turistica romaneasca un sistem online integrat de cautare si rezervare a croazierelor.

Astfel, doritorii de croaziere care vor accesa portalul au posibilitatea sa aleaga dintre cele peste 4000 itinerarii existente in portal, vada on line, instant si in timp real numarul si tipul de cabine disponibile, puntea pe care sunt situate acestea si tariful final al cabinei cu toate taxele incluse.  Actualizarea informatiilor se face in timp real iar tarifele practicate sunt identice cu cele ale liniei de croaziera.

Croaziere.net by Office Travel, a fost  Infiintata in 2005 la Cluj Napoca ca agentie specializata in promovarea si vanzarea croazierelor in piata romaneasca. Agentia  turistica este partenera directa a peste 20 linii de croaziera celebre.

Agentia turistica ofera clientilor sai prin birourile sale din Cluj Napoca si Bucuresti serviciile conexe croazierei cum ar fi bilete de avion, transferuri, cazari hoteliere, excursii la tarm in porturile tranzitate de nave, rent a car si asigurari medicale de calatorie.

Pentru a citi si despre cel mai mare vas de croaziera din lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri S-a lansat primul sistem online de cautare si rezervare a croazierelor din Romania