ANTREC aduce la Târgul de Turism al României oferte pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă de la 100 lei/persoană/zi

Email Imprimare PDF

 

ANTREC aduce la Târgul de Turism al României oferte pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă de la 100 lei/persoană/zi

 

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) a adus, la Târgul de Turism al României, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă cu prețuri începând de la 100 lei/persoană/zi (servicii de cazare – minim 2 nopți) în pensiuni de două și trei margarete.

Prețurile cresc în funcție de numărul de mese, pachete personalizate sau evenimente organizate, până la 200-220 lei/persoană/zi (cazare, demipensiune, mese festive, activități specifice Crăciunului). În cazul pachetelor de Revelion, pentru minim 3 nopți de cazare cu demipensiune prețurile pornesc de la 220 lei/persoană/zi și ajung la 300 — 350 lei/persoană/zi (demipensiune sau pensiune completă, masa festiva de Revelion, băuturi tradiționale din partea casei, tăierea porcului și masa festivă de ,,Pomana Porcului’, foc de tabără, grupuri de colindători, servicii tip spa/relaxare — toate incluse în prețul pachetului). Pentru cei ce optează doar pentru servicii de cazare, tariful pornește de la 120-150 lei/persoană/zi (minim 2 nopți).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri ANTREC aduce la Târgul de Turism al României oferte pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă de la 100 lei/persoană/zi