Staţiunile balneare din România, promovate agresiv în Republica Moldova

Email Imprimare PDF

 

Staţiunile balneare din România, promovate agresiv în Republica Moldova

 

În perioada 12-17 octombrie 2014, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) împreună cu Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) va organiza pentru 50 de reprezentanţi ai agențiilor de turism şi ai asociaţiilor de turism din Republica Moldova o vizită de documentare şi promovare a turismului balnear din România.

Timp de şase zile, oaspeţii din Republica Moldova vor parcurge un traseu de circa 1.800 de km, pentru a vizita 40 de hoteluri şi 6 baze de tratament din cele mai importante 10 staţiuni balneare din ţara noastră: Slănic Moldova, Covasna, Băile Tușnad, Govora, Băile Olăneşti, Călimăneşti Căciulata, Geoagiu-Băi, Băile Felix, Sovata, Vatra Dornei.

“Este cel mai mare infotur după 1990 pe care România îl organizează pentru promovarea staţiunilor balneare în rândul oamenilor de afaceri din turism, din Republica Moldova. FPTR consideră această acţiune de promovare a turismului balnear o misiune de suflet, care poate contribui la dezvoltarea unei colaborări durabile cu partenerii din Republica Moldova. Suntem siguri că împreună cu colegii de peste Prut vom putea realiza pe viitor o serie de proiecte importante, pentru ca România să devină o destinaţie preferată de turiştii moldoveni. Sperăm că anul viitor, numărul turiştilor moldoveni în România să se dubleze”, a precizat Dragoş Răducan, vicepreşedinte FPTR.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Staţiunile balneare din România, promovate agresiv în Republica Moldova