Bibi Touring: Romanii au inceput deja sa-si rezerve vacanta de vara pentru 2015

Email Imprimare PDF

Bibi Touring: Romanii au inceput deja sa-si rezerve vacanta de vara pentru 2015

 

Desi sezonul estival abia s-a incheiat, turistii romani cumpera deja vacante pe litoralul nostru pentru vara urmatoare. Motivul? Agentiile de turism si hotelurile din Romania au lansat, in premiera, inca din luna septembrie, oferte cu reduceri spectaculoase, de pana la 50%, prin programul "Inscrieri Ultra-Timpurii".

Primele sejururi au fost deja rezervate, fapt ce demonstreaza ca turistii au inteles avantajele unice ale acestui program: posibilitatea de a cumpara o vacanta la jumatate de pret sau de a creste nivelul de confort cu aceiasi bani, avand si certitudinea rezervarii exact la hotelul dorit.  

Astfel, pentru un sejur de 5 nopti, cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Mamaia, turiștii vor achita in perioada programului "Inscrieri Ultra-Timpurii" un pret redus de 230 lei, fata de 460 lei pretul din sezon sau, la Olimp, la un hotel de 4*, cu acces la SPA, un pret promotional de 436 lei, fata de 545 lei, pret intreg. Pentru a beneficia de aceste maxime reduceri, turistii trebuie sa-si rezerve vacanta pana la finele anului.  

Turistii romani simt importanta Inscrierilor Ultra-Timpurii, mai ales ca si in acest sezon au existat situatii in care, cei ce au asteptat pana in ultimul moment, nu au gasit locuri la multe dintre hoteluri.    

"Lansarea campaniei de Inscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum in septembrie, reprezinta o premiera pentru piata romaneasca. Si daca in 2005, cand abia aparuse conceptul de Inscrieri Timpurii, primele oferte se lansau in februarie, astazi practic suntem in situatia de a trece dintr-un sezon in altul fara pauza. Am construit acest program dupa modelul occidental, oferind turistilor ocazia de a-si efectua rezervarile cu aproape un an inainte", precizeaza Adrian Voican, directorul general Bibi Touring, una dintre agentiile de turism specializate pe pachete in Romania.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Bibi Touring: Romanii au inceput deja sa-si rezerve vacanta de vara pentru 2015