Cel mai aglomerat weekend din sezonul estival: Peste 120.000 de turisti au fost la mare

Email Imprimare PDF

 

Cel mai aglomerat weekend din sezonul estival: Peste 120.000 de turisti au fost la mare

 

Peste 120.000 de turisti s-au aflat pe litoralul romanesc in acest weekend, numai in structurile de cazare oficiale, fiind cel mai aglomerat sfarsit de saptamana al actualului sezon estival. Cei care au ales litoralul ca destinatie de vacanta, dar si localnicii au avut parte de numeroase evenimente.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca in statiunea Mamaia nu se mai gaseste niciun loc de cazare, iar in sudul litoralului gradul de ocupare depaseste 90%, ea adaugand ca turistilor care au ales structuri de cazare oficiale li se adauga alte cateva mii care s-au cazat la rude sau la localnici.

“Estimam ca in acest weekend am avut pe litoralul romanesc peste 120.000 de turisti. Evident acestora li se adauga turistii care stau la rude, la localnici, in apartamente sau in structuri de cazare care nu sunt inca autorizate. A fost cel mai plin weekend de pana acum. in Mamaia si Mamaia Nord - Navodari am avut suta la suta grad de ocupare si estimez un 90 - 92,93 la suta in sudul litoralului. De acum, in mod cert ne asteapta weekend-uri la fel de pline, dar si in timpul saptamanii inregistram un grad de ocupare foarte mare. Mamaia va ramane in suta la suta grad de ocupare pana la finalul lunii august”, a afirmat Corina Martin.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cel mai aglomerat weekend din sezonul estival: Peste 120.000 de turisti au fost la mare