România găzduiește Adunarea Generală a Comisiei Europene de Travel

Email Imprimare PDF

 

România găzduiește Adunarea Generală a Comisiei Europene de Travel

 

European Travel Commission, cea mai importantă organizaţie independentă responsabilă cu promovarea Europei ca destinaţie turistică, a decis organizarea celei de-a 88-a Adunări Generale în România, în perioada 6-8 octombrie 2014, se arată într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Departamentului Pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism.

În comunicat nu se precizează și ce oraș din România va găzdui acest eveniment, iar până la ora postării acestei știri nu am primit un răspuns oficial la această întrebare.

Decizia a fost luată cu prilejul ultimei întâlniri a European Travel Commission, care a avut loc la Opatija, în Croaţia, în perioada 12-13 mai, unde România a fost reprezentantă de Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Răzvan Filipescu, şi de către Directorul pentru Politici şi Strategii de Promovare a Turismului din cadrul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Emanuel Cernat.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri România găzduiește Adunarea Generală a Comisiei Europene de Travel