Destinaţii ieftine pentru vacanţa de vară

Email Imprimare PDF

 

Destinaţii ieftine pentru vacanţa de vară

 

Grecia, Turcia sau Italia sunt doar câteva dintre destinaţiile superbe şi care au oferte incredibil de ieftine! Iar dacă îţi doreşti o vacanţă puţin mai... extravagantă, poţi opta pentru o croazieră pe Marea Mediterană la un preţ la fel de accesibil, scrie csid.ro.

Lacul Como (Italia)- unul dintre cele mai relaxante, frumoase si romantice locuri din Europa, merita vizitat datorita imprejurimilor superbe, dar si a istoriei aceastei zone. Un sejur de 7 zile în luna Septembrie costă aproximativ 430 de euro şi include cazare, transport cu avionul şi mic-dejun.

Bulgaria - Daca vrei o propunere mai ieftina, insa de calitate, există sejururi in Bulgaria, aproape de casa, la preturi foarte accesibile. Acestea pornesc de la aproximativ 300 de euro, un sejur de 2 persoane de 7 nopti, cu cazare si All Inclusive, la un hotel de patru stele.

Turcia - Daca ritmurile grecesti nu te incanta si vrei servicii de inalta calitate, poti alege una dintre generoasele oferte pentru o vacanţă splendida in Turcia, unde preturile pornesc de la 1000 de euro, sejur de 7 nopti, pentru 2 persoane, All Inclusive, la hotel de cinci stele, cu transport charter avion inclus.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Destinaţii ieftine pentru vacanţa de vară