Fly Romania introduce ruta Bucuresti - Palermo

Email Imprimare PDF

 

Fly Romania introduce ruta Bucuresti - Palermo

 

Compania aeriana Fly Romania introduce destinatia Palermo in programul de vara. Astfel, celor sase destinatii din Italia, Spania, Germania si Turcia li se adauga Palermo, cel mai mare oras din Sicilia. Zborurile vor avea o frecventa bi-saptamanala, in zilele de marti si joi si pot fi rezervate pe site-ul companiei www.flyromania.com.

“Prin introducerea orasului Palermo in programul nostru de vara am ajuns la sapte destinatii internationale, iar intentia noastra este sa extindem rutele si purtam in continuare discutii cu mai multe aeroporturi in acest sens”, subliniaza Catalin Butu, directorul executiv al companiei.

Fly Romania va opera zboruri interne si internationale incepand cu mijlocul lunii mai. Rutele internationale vor fi acoperite dupa cum urmeaza: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea, Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti, Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti, Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea, Palermo cu doua zboruri saptamanale din Bucuresti si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Fly Romania introduce ruta Bucuresti - Palermo