Perfect Tour promovează România în cadrul ATM,cel mai important târg de turism din Orientul Mijlociu

Email Imprimare PDF

 

Perfect Tour promovează România în cadrul ATM,cel mai important târg de turism din Orientul Mijlociu

 

Perfect Tour, cel mai puternic touroperator de pe piaţa românească, promovează în premieră România, ca destinaţie turistică premium, pentru distracţie, relaxare, tratamente Spa & Wellness şi anti-îmbătrânire, şi ca destinaţie de afaceri, în cadrul Arabian Travel Market (ATM) 2014. Cea de-a 21-a ediţie a celui mai important târg de turism din Orientul Mijlociu are loc în Dubai, în perioada 5-8 mai.

Perfect Tour prezintă România şi Bucureştiul drept o destinaţie unică în Estul Europei, atât din punct de vedere cultural, cât şi pentru distracţie. Pachetele speciale pentru specialiştii în turism şi clienţii din Orientul Mijlociu includ vizite la Palatul Parlamentului, Castelul Peleş sau la Castelul Bran, excursii de patru zile pe hoteluri plutitoare de lux în Delta Dunării, tratamente Spa & Wellness şi anti-îmbătrânire în prestigioasele centre Ana Aslan, precum şi transferuri VIP, cu limuzine, elicoptere sau avioane private. De asemenea, clienţii din Orientul Mijlociu sunt invitaţi să testeze cele mai bune cluburi şi casinouri din Bucureşti.

Un alt vector puternic de promovare pe piaţa din Orientul Mijlociu îl reprezintă poziţionarea şi facilităţile României pentru evenimentele MICE (Meetings, Incentives , Conferences & Exhibitions). Perfect Tour este lider regional în segmentul managementului călătoriilor de afaceri, cu filiale strategice în Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Cehia şi Slovacia, şi prezintă în cadrul ATM 2014 pachete MICE complete în România, cu toate serviciile integrate, de la târguri, expoziţii şi incentivări, la tranferuri speciale şi cazări în hoteluri de 5* de top.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Perfect Tour promovează România în cadrul ATM,cel mai important târg de turism din Orientul Mijlociu