Cele mai vandute destinatii turistice la Targul de Turism

Email Imprimare PDF

 

Cele mai vandute destinatii turistice la Targul de Turism

 

Ofertele pentru vacanta de vara au atras vanzari semnificative inca de la deschiderea TTR Grecia, cu Thassos, Lefkada, Corfu, Zakynthos, Creta-Chania, Turcia cu Antalya, circuitele prin Europa si vacantele traditionale in Romania la mare, dar si la munte au fost principalele destinatii vandute in primele doua zile ale Targului de Turism al Romaniei (TTR).

Cele sase pavilioane din Romexpo in care se desfasoara TTR au fost luate cu asalt, cu mult inainte de deschiderea oficiala, de sute de vizitatori care au vrut sa se asigure ca isi pot cumpara vacanta de vara la un pret bun.

Christian Tour a vandut, in prima zi a Targului de Turism al Romaniei, pachete de vacanta in valoare totala de aproximativ 330.000 euro. La debutul targului, peste 1.000 de romani au cumparat vacante marca Christian Tour, cu ofertele speciale de la targ.

"Estimam ca pana la duminica, la inchiderea targului, o sa avem vanzari de 500.000 de euro, cu 40% mai mult decat la editia din primavara anului 2013", spune si Cosmin Marinof, director national de vanzari TUI TravelCenter.

TUI TravelCenter a pregatit pentru TTR multe oferte valabile pe toata perioada manifestarii. Pe langa acestea, in fiecare din cele 4 zile ale Targului, TUI TravelCenter va avea si 'Oferta zilei'.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai vandute destinatii turistice la Targul de Turism