5 zone din Austria in care te poti bucura de schi pana in luna mai

Email Imprimare PDF

 

5 zone din Austria in care te poti bucura de schi pana in luna mai

 

In timp ce multe statiuni europene de abia isi deschid partiile de schi, Austria se pregateste pentru schiatul de primavara. In majoritatea statiunilor de aici, sezonul tine pana spre jumatatea lunii mai.

Schiatul in lunile martie, aprilie si chiar mai se bucura de un succes in crestere in randul turistilor pentru ca are trei mari avantaje: vremea buna si ziua mai lunga, preturile mai mici, fiind considerat sfarsit de sezon, mai putina aglomeratie.

In Austria exista peste 20.000 de tunuri de zapada care garanteaza un strat de zapada optim pana la finalul lunii aprilie.

”Aproximativ 50.000 de turisti romani au ales anul trecut sa isi petreaca o vacanta la schi, in Austria, in lunile martie, aprilie si mai. Cresterea numarului de turisti in luna mai 2013 fata de aceeasi perioada a anului anterior a depasit 5% si anticipam ca acest trend se va accentua in 2014 si in anii viitori” a declarat Gabriele Lenger, directorul Oficiului de Turism al Austriei in Romania.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 5 zone din Austria in care te poti bucura de schi pana in luna mai