Hotelul unde plătești un milion de dolari pe săptămână

Email Imprimare PDF

 

Hotelul unde plătești un milion de dolari pe săptămână

 

Hotelul de cinci stele Emirates Palace din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, figurează din anul 2012 în Cartea Recordurilor Guiness drept cel mai scump loc pentru petrecerea vacanțelor.

Un sejur de șapte zile în acest luxos hotel, considerat a atinge un standard de șapte stele, costă un milion de dolari. Reprezentanții hotelului oferă, la acest preț, o experiență unică de șapte nopți în apartamentul-palat care are o suprafață de 680 metri pătrați. Pachetul include bilete de avion la clasa I, un Maybach cu șofer la dispoziție, un majordom personal, tratamente zilnice la spa, zboruri zilnice cu un avion privat, pescuit și scufundări, un tur exclusivist al Golfului Persic la apus de soare și cadouri zilnice, printre care Șampania de Aur, o bijuterie special creată pentru Emirates Palace din perle de la Robert Wang pentru doamne, și o armă de vânătoare de colecție de la Holland Sporting Guns pentru domni.

Hotelul dispune în total de 302 camere și 92 de apartamente, dintre acestea 16 fiind apartamente-palat, situate la etajele șase și șapte. Cele 22 de apartamente cu trei dormitoare sunt rezervate șefilor de state și de guverne care vizitează Abu Dhabi.

Prețul pentru o noapte de cazare la hotelul Emirates Palace pornește de la 400 de dolari, la Camera de Coral, cea mai ieftină cameră, în extrasezon.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelul unde plătești un milion de dolari pe săptămână