Tarom lanseaza oferta de iarna

Email Imprimare PDF

 

Tarom lanseaza oferta de iarna

 

Compania Tarom lanseaza o promotie valabila pe toate destinatiile sale externe, cu exceptia curselor operate in code share si cele spre Belgrad, cu preturi incepand de la 99 euro cu toate taxele incluse pe zborurile operate direct.

Biletele sunt disponibile la vanzare. Oferta de iarna este valabila pentru calatoriile in perioada 20 ianuarie-14 martie 2014.

In perioada 13 - 31 ianuarie 2014, Tarom ii invita pe toti cei interesati sa achizitioneze bilete dus-intors spre/dinspre Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iasi), Chisinau, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucuresti si Iasi), Madrid, Munchen (din Bucuresti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucuresti si Cluj), Roma (din Bucuresti si Iasi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iasi), Viena (din Bucuresti si Cluj).

Tarom ofera transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentand echipamente de ski sau snowboard, pentru pasagerii care calatoresc intre Romania si Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom lanseaza oferta de iarna