Cod galben de ceata in aproape toata tara. Curse aeriene afectate

Email Imprimare PDF

 

Cod galben de ceata in aproape toata tara. Curse aeriene afectate

 

Bucurestiul si aproape toate judetele tarii sunt, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cinci curse aeriene interne si externe operate pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj sunt afectate, joi, din cauza cetii, patru fiind intarziate, iar una redirectionata spre Aeroportul din Targu Mures.

"Avem joi dimineata cinci curse aeriene afectate de ceata de pe Aeroportul International «Avram Iancu» Cluj. La sosiri, cursa Wizz Air care trebuia sa aterizeze miercuri seara, la ora 23.10, este programata sa ajunga joi dupa-amiaza, la ora 15.15, cu o intarziere de circa 16 ore, iar cele doua curse ale Tarom de la Bucuresti, care trebuia sa aterizeze la orele 8.40, respectiv 9.05, sunt intarziate. La plecare, cursa Tarom de Viena, care trebuia sa decoleze la ora 9.05 este intarziata, iar cursa Wizz Air spre Eindhoven, care trebuia sa plece la ora 10.30, a fost redirectionata la Targu Mures", au spus sursele citate de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cod galben de ceata in aproape toata tara. Curse aeriene afectate