Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj și-a premiat călătorul cu numărul 1.000.000. Vezi ce premii a câștigat

Email Imprimare PDF

 

Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj și-a premiat călătorul cu numărul 1.000.000. Vezi ce premii a câștigat

 

Călătorul cu numărul un milion al Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca a atins astăzi numărul de un milion de călători, iar fericitul pasager al cursei Wizz Air către Bergamo, unde s-a atins numărul de călători, a fost premiat.

Câștigătorul a primit o diplomă, două bilete dus-întors la Wizz Air către orice destinație dorește, cu plecare de pe aeroportul din Cluj, un abonament de parcare la aeroport, valabil un an de zile, și vouchere pentru înfoliat bagaje.

Călătorii cu numărul 999.999 și 1.000.001 au primit și ei câte o diplomă, parcare gratuită și vouchere.

”Această premiere dovedește că ce am investit începe să dea roade. Este a treia oară când Aeroportul International  ”Avram Iancu” din Cluj premiază călătorul cu numărul un milion și sper că de anul viitorul să depășim milionul de călători fără probleme”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.stiridecluj.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj și-a premiat călătorul cu numărul 1.000.000. Vezi ce premii a câștigat