Grapini vrea sa promoveze turismul si traditiile romanesti pe Google

Email Imprimare PDF

 

Grapini vrea sa promoveze turismul si traditiile romanesti pe Google

 

Turismul si traditiile romanesti ar putea fi promovate si pe motorul de cautare pe Internet, Google Romania.

"Este o idee foarte buna si voi incerca promovarea celor mai importante traditii sau evenimente de acest fel si pe Google Romania. De ce nu? Se promoveaza tot felul de zile fara importanta, de ce sa nu ne promovam si sarbatorile noastre traditionale", a declarat duminica ministrul Turismului, Maria Grapini.

Astfel, pe prima pagina Google Romania am putea vedea de la prima ora date precum: Ziua de Dragobete, Zilele Babelor, Boboteaza, Sanzienele, Ispasul, Sanedrul, Ignatul sau alte sarbatori traditionale puternic intrate in constiinta romanilor, scrie Agerpres.

Pe de alta parte, ministrul Grapini a anuntat ca din 2014, un numar de 23 de statiuni care au primit in acest an certificat autorizat de statiune balneo vor putea fructifica directiva europeana legata de tratamentul strainilor cu plata in valuta de la Casele de sanatate din tarile lor.

"Pentru mine a fost o mare surpriza cand am vazut ca sunt statiuni care nu au acest certificat, desi functionau si in mentalul public'', a adaugat ministrul Turismului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Grapini vrea sa promoveze turismul si traditiile romanesti pe Google