Gafă monumentală la Ministerul Turismului

Email Imprimare PDF

 

Gafă monumentală la Ministerul Turismului

 

Ministerul Turismului își poate trece în palmares o gafă monumentală. Astfel, Raluca Anghel Mihalcea, consilier personal al ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri şi Turism, Maria Grapini, a transmis luni un comunicat de presă în care include, în mod eronat, abația cisterciană de la Cârța, județul Sibiu, pe lista monumentelor UNESCO din România.

De asemenea, ea face referire la "Țara Oltului” și „Țara Făgărașului” ca fiind două entități distincte, deși este vorba despre una și aceeași regiune, sub două nume diferite.

Astăzi, 14 octombrie a.c, doamna Maria Grapini, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri şi Turism va face o vizită în localitatea Cîrţa, judetul Sibiu. Ministrul Maria Grapini va avea o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri din Ţara Oltului şi Ţara Făgăraşului.

Un punct important pe agenda Ministrului Delegat va fi vizita la fosta Abaţie Cisterciană, monument UNESCO, unul dintre cele mai vechi şi importante monumente ale goticului timpuriu din aceasta parte a Europei. Scopul acestei vizite este acela de a identifica şi alte destinaţii cheie din punct de vedere turistic, pentru a le introduce în planul de promovare turistică al României".

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Gafă monumentală la Ministerul Turismului