Primul festival de dans istoric din Romania

Email Imprimare PDF

 

Primul festival de dans istoric din Romania

 

Primul festival de dans istoric din Romania se va desfasura in perioada 7-8 noiembrie la Centrul Cultural Reduta din Brasov, au anuntat marti, intr-o conferinta de presa organizatorii evenimentului, Consiliul Judetean Brasov si Muzeul Casa Muresenilor, alaturi de partenerii Opera Brasov, Centrul Cultural Reduta, Asociatia Georgius, Asociatia Ars Saltandi si Casa de Cultura Codlea.

“Proiectul de organizare a primului festival de dans istoric din Romania reprezinta o premiera absoluta in planul valorificarii patrimoniului imaterial din Romania. Aceasta initiativa se incadreaza in prioritatile locale de transformare a Brasovului in cel mai vizitat oras din Romania, respectiv in devenirea judetului Brasov drept cel mai turistic judet al tarii. Replicarea festivalului in anii urmatori, dublata de cresterea anvergurii acestuia la nivel national si ulterior international, poate duce la inscrierea Brasovului pe harta evenimentelor de nivel european”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, directorul Muzeului Casa Muresenilor Valer Rus, institutie care a initiat proiectul.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Primul festival de dans istoric din Romania