Top atractii rurale ale Romaniei: obiective turistice care trebuie vizitate

Email Imprimare PDF

 

Top atractii rurale ale Romaniei: obiective turistice care trebuie vizitate

 

Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” a intocmit un clasament al celor mai frumoase locuri din tara noastra, obiective turistice ce trebuie neaparat vizitate, scrie Adevarul.

“Batalia” finala s-a dat intre 51 de obiective din 14 judete, jurizarea fiind facuta pe sistemul „Eurovision” de catre reprezentanti ai judetelor implicate, la care s-au adaugat autori de bloguri in domeniul turismului si membri Asociatiei "Cele mai frumoase sate din Romania". S-a tinut cont si de voturile primitre pe Facebook. Cele mai frumoase locuri din Romania vor fi incluse si intr-un ghid ce va fi promovat de agentiile de turism.

“Scopul clasamentului a fost de a promova locuri mai putin cunoscute din frumoasa noastra tara, punerea lor in valoare si atragerea a cat mai multi turisti“, a spus Nicolae Marghiol, presedintele Asociatiei „Cele mai frumoase sate din Romania“.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Top atractii rurale ale Romaniei: obiective turistice care trebuie vizitate