Impozitul forfetar in turism, aplicat din 1 octombrie

Email Imprimare PDF

 

Impozitul forfetar in turism, aplicat din 1 octombrie

 

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat ca metodologia pentru aplicarea impozitului forfetar in turism este finalizata si ca impozitul se va aplica de la 1 octombrie.

Ministrul a spus ca metodologia privind impozitul forfetar in turism a fost finalizata si transmisa partenerilor din turism si ca asociatiile patronale ale hotelierilor au recunoscut ca este cea mai etica modalitate pentru a reduce fenomenul evaziunii si a neinregistrarii turistilor.

"De la 1 octombrie se va aplica acest impozit forfetar pe mai multe coduri CAEN", a declarat Grapini, potrivit Mediafax.

"E un impozit pe care il facem ca si studiu pilot pentru a putea sa facem si curatenie, sa si simplificam, dar sa fie si aceasta etica pentru ca, in ultimele 6 luni, am primit foarte multe reclamatii de la cei onesti ca exista o neinregistrare a turistilor si multe alte lucruri care nu sunt evidentiate fiscal", a adaugat ministrul.

 

Pentru a citi mai multe stiri turisticea accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Impozitul forfetar in turism, aplicat din 1 octombrie