Minivacanţa de Rusalii – De la relaxare, la distracţie şi aventură pentru toate buzunarele

Email Imprimare PDF

 

Minivacanţa de Rusalii – De la relaxare, la distracţie şi aventură pentru toate buzunarele

 

Anul acesta, minivacanţa de Rusalii, ce se desfăşoară în intervalul 22-24 iunie, se suprapune cu startul vacanţei de vară a elevilor. Iar cum încă suntem în extrasezon, se găsesc idei şi pachete turistice cu tarife pentru orice buzunar, fie că vorbim despre un weekend prelungit la mare, de câteva zile de relaxare pe litoralul bulgăresc, de plajă în staţiunile însorite din Grecia, fie despre o croazieră pe Marea Mediterană, cu o escală pe ţărmul Africii, în Tunisia.

Ideea de minivacanta de Rusalii sau a unui sejur complet la mare, la soare, va fi apreciată drept perfectă pentru startul vacanţei mari de către toţi copiii, indiferent de vârstă. Iar părinţii se vor relaxa şi distra fără a se certa cu “ministrul de finanţe”.

Hotelierii de pe litoralul românesc şi-au făcut temele pentru noul sezon estival, iar oferta de cazare este vastă. Cunoscută pentru plaja lată, apa puţin adâncă până departe de mal şi Aquapark-ul tentant, staţiunea Mamaia poate fi o alegere inspirată mai ales pentru familiile cu copii şi cei care vor să fie în centrul distracţiei. Turiştii aflaţi în căutarea unor plaje mai puţin aglomerate şi a unei atmosfere mai liniştite pot opta pentru Eforie Nord, Venus sau celelalte staţiuni din sudul Litoralului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Minivacanţa de Rusalii – De la relaxare, la distracţie şi aventură pentru toate buzunarele